Genbrug Uncategorized

3 brugte ting du ikke skal købe

Hvis du skal skrue ned for dit forbrug, så kan der være meget at spare ved at genbruge og købe brugt. Men der er nogle ting som du skal holde dig fra at købe brugt. Både af sikkerhedsmæssige årsager og af hygiejniske årsager.

Lad os få set på dem.

Genbrug af autostol

Det kan være ualmindelig svært at se om en brugt autostol har skader. Har den fået skader er der også stor risiko for den er defekt og ikke virker den dag hvor der er behov for det.

Teknologien udvikles  konstant til det bedre, reglerne og regulativer for autostole ændre sig også, derfor kan det rent sikkerhedsmæssigt klart bedst betale sig at købe en ny autostol frem for en brugt.

Brugt cykelhjelm

Lige som autostole kan det være svært at se om en cykelhjelm har en defekt. I princippet bør du skifte cykelhjelmen hvis du på et tidspunkt er styrtet med den. Også selvom der ikke er synlige skader. For konstriktion kan have lidt skade og dermed er den mindre stærk næste gang du styrter.

Madrasser

Madrasser opsamler nemt støv. Og sammen med kropsvæsker og hudskæl er det de idelle forhold for bakterier og tusindvis af husstøvmider. Husstøvmider er utroligt svære at komme af med og du kan udvikle allergi over for dem som igen kan forværre sig til sammenlignende symptomer.

Tag heller at købe en ny frem for at ligge dig en en anden persons uhumske brugte madras.

 

Din tur.

Så er det din tur. Hvad ville du aldrig købe brugt? Skriv en kommentar her under.