Sparetips

Spar penge ved online research af priser

De fleste kender det nok – man køber ind af kontorartikler eller andre ting, man nu skal bruge, og så er budgettet pludselig overskredet: selvom den enkelte mappe ikke koster mange penge, løber de hurtigt op, når man har brug for så mange som kontorer. En nem måde at spare penge på, er ved at tage sin tid med at researche de priser, forskellige leverandører har for de samme varer. Det gælder ikke bare dyre varer af god kvalitet, hvor man godt kan forvente en voldsom prisforskel, men også billige varer, som man ellers ikke ville tænke en tanke.
Små prisforskelle på 1-2 kr. lyder nemlig ikke af meget, og normalt ville man ikke gøre sig den ulejlighed at sammenligne den samme billige vare på forskellige sider – men hvis man skal bruge 100, 200, som man ofte kan spare på dyrere produkter som whiteboard tavler går det hurtigt hen og bliver dyrt, og så vil man ærgre sig, hvis man senere, i en mere stram økonomisk, går over sit regnskab. Det gør ondt at finde ud af, at man kunne have sparet tusindvis af kroner, bare ved at tage et par minutter ud af sin dag og researche artiklerne ordentligt.

 

Levering og fragtpriser er vigtige

 

Når nu du har flere faner åbne, fra forskellige hjemmesider der alle sælger den samme artikel, skal du ikke glemme at se, hvad de tilbyder i forhold til fragt. Der er nemlig også stor forskel på prisen der. Nogle udbydere tilbyder fri fragt over et vist beløb, men det beløb svinger. Det kommer derfor også an på hvor mange af eksemplarerne du vil købe på en gang. Hvis ikke prisen kommer op over den grænse, får man en yderligere tilføjelse tik regningen. Her er det især varernes vægt og størrelse, der vil betyde noget for, hvor dyrt det bliver. Det er super ærgerligt at tro, at man sparer en masse penge ved at vælge den billigste udbyder, og så finder man så ud af, at man alligevel skal betale det beløb – og måske mere til! – for fragten. Udover at det derfor er en fordel at bestille i store omgange, i stedet for mange små, skal man tænke sig om. Det er selvfølgelig ikke altid, man gider at sidde med en lommeregner og regne den endelige pris for alle mulighederne ud – men så kan man bruge sin sunde fornuft, og lave en nogenlunde vurdering – ens pengepung vil takke dig!

Spar pengene og nyd fremtiden

At researche og spare på pengene er altid en bonus. Så kan de give et bedre økonomisk pusterum i fremtiden, hvor man aldrig ved, hvilke regninger der venter. Eller også kan de bruges på noget, der vil gøre arbejdet sjovere for en selv og ens ansatte. Men hvor skal du starte med at researche? Mange sider gør det nemmere, ved at have alle tænkelige kontorartikler tilgængelige. De er nemme at finde rundt i, og nemme at få et overblik over. Så er der sider, hvor man bare skal søge på en vare, og så får man alle tilbuddene fra forskellige udbydere – nemt og hurtigt, så kan man ikke forlange mere.