Oplevelser

Den ægte italienske opskrift

Når du som køkkenchef skal finde din fremtidige leverandør af is til alle lejligheder, så er det godt, at der dukker muligheder op som Gio. Med Gio i baghånden er du altid sikker på at finde den is, der passer ind til alle lejligheder, lige fra de mindre sammenkomster til de helt store familiefester så som konfirmation og bryllup.

Når du vælger Gio, vælger du en udbyder, der kan levere alskens slags is, og en lang række forskellige sorbet is, kan det også blive til. Når du, som køkkenchef, skal bestille is engros, køber du større mængder á minimum 15 liter per variant. Men der findes også varianter hvor du ikke behøver at bestille lige så meget.

Hjemmelavet is – italiensk is

Italiensk is når det er bedst, er hvad du får med Gio ved styrpinden, og derfor kan du også forvente hjemmelavet is af højeste klasse, når du vælger denne leverandør. Det betyder du blandt andet har mulighed for at vælge is med grøn the, du har mulighed for at vælge is med chokolade og chili og du har mulighed for at vælge is med brunkage.

Det er blot nogle af de mange varianter, du har mulighed for at finde hos Gio – som holder fast i mange af de originale opskrifter fra dengang oldemor var et barn. Prøv at smage en italiensk is, der smager af honning og ingefær – og find ud af hvor fantastisk en is smager, når den er lavet med kærlighed for håndværket.

Gio gør det muligt

Der er ingen tvivl om at is lavet med kærlighed og med traditionerne dybt nede i den italienske muld, smager meget bedre end meget andet is. Har du som køkkenchef ikke valgt Gio endnu, er det ikke for sent – og når du først har valgt Gio – fortryder du det ikke.