Mode

Designer solbriller til alle pengepunge og øjne

Hvem siger, at solbriller skal være kedelige og ordinære? I hvert fald ikke Tom Ford. Han har netop genskabt en af sine tidligere solbrille succeser og givet den nyt liv med modellen Nikita. Der er her tale om de famøse cateyes solbriller, som for et par år tilbage var en kæmpe dille inden for modeverdenen. Dillen blev i sin tid startet af Tom Ford, hvorefter flere designere sprang med på bølgen. Nu puster han liv i cateyes moden igen.

Cateyes solbriller er designer solbriller, der ser super elegante ud. Der er lidt diva look over solbrillerne, men det er på en stilet og afdæmpet facon, hvilket gør dem super anvendelige og brugbare til både hverdag og fest.

Er du ikke så meget til Tom Fords cateyes solbriller, men ønsker et par festlige og flotte solbriller af høj kvalitet, er Oakleys designer solbriller måske lige noget for dig. De findes i super fede farver, der pifter ethvert outfit op på en sommerlig og frisk måde. Er du mere til noget simpelt og klassisk, er Dior og Chanel nok mere dig.

Design forbindes oftest med god, solid kvalitet og skyhøje priser, men sådan behøver det ikke altid at være. Hvis du har forelsket dig i et par designer solbriller, kan du med fordel købe dem online i stedet for ude i butikkerne. På den måde vil du kunne spare flere hundrede, ja måske endda tusinde kroner på dine favorit solbriller.

Hvis du har brug for styrke i dine solbriller, er der også rig mulighed for det. Oftest koster det en smule ekstra, men det er ingenting i forhold til, at du slipper for at skulle gå med kontaktlinser inde under brillen hele sommeren igennem.

Find flere designer solbriller på http://www.solbrilleanmeldelser.dk/