Diverse

Få inspiration til mange forskellige firmajulegaver

Når året er omme, så skal det markeres. Julefrokost og firmajulegaver er et must og helt almindeligt på danske arbejdspladser. Nogle offentlige steder er firmajulegaverne sparet væk, men det er en kæmpe fejl. Firmajulegaver behøver nemlig ikke være en stor udgift, det handler nemlig ikke om størrelsen på gaven, men på at man får en. En firmagave er nemlig en måde at sige: ”Tak for godt arbejde” på, og det er vigtigt at medarbejderne ved, at der bliver sat pris på dem.

Glade medarbejdere er motiverede medarbejdere

Du kan enten vælge at give en fysisk gave til dine medarbejdere i form af en større eller mindre ting eller du kan give en oplevelse. I store, private virksomheder giver ledelsen ofte meget store gaver og i næste afsnit kan du få inspiration til, hvad det kan være. I mindre og i private virksomheder er budgettet mindre – måske er det der slet ikke – og gaverne er selv sagt mindre. Det er særlig almindeligt, at man i små virksomheder vælger at give en oplevelse i firmajulegave. Det kan være en tur ud at spise, til øl smagning eller noget andet, hvor virksomheden bliver samlet og folk får noget ud af at møde hinanden på en anden måde, end de plejer.

Idéer til firmajulegaver

Nogle vælge at give 3-4 firmajulegaver, som hver enkel medarbejder kan vælge imellem. På den måde risikerer man ikke at træde nogen over tæerne og alle kan forhåbentlig finde noget på julegavelisten, som de kan bruge til noget. I små virksomheder kan man nogle gange give noget lidt personligt, men oftest er julegaven den samme ting, som alle får. En god idé er at give noget, man kan spise. Det er næsten ikke til at gå galt i byen med eksempelvis chokolade, hvorimod et salt og peber-sæt kan være en kedelig idé.