Diverse

Portræt af Christian Due – Ekspert i aktier og investering

Christian Due er 25 år, og har en baggrund inden for digital markedsføring, som han arbejder med til dagligt. I sin fritid dyrker han investeringer og blogger om emnet ud fra interesse, passion og erfaring. Du kan læse mere om Christian Due på christiandue.dk.

Aktieekspert Christian Due

Christian Due rådgiver og blogger om alt inden for investering, men har især specialiseret sig i handel med aktier. Han blogger i denne forbindelse om det at være ny inden for aktiehandel, og hvad man i denne forbindelse bør være opmærksom på, samt hvordan man helt konkret kan komme i gang. Han beskriver fx hvordan en aktieportefølje, kan bygges op, og hvordan risikoen spredes.

Det kunne være ved løbende at opkøbe aktier for et bestemt beløb over en årrække og herefter opkøbe flere af de aktier, der har givet mindst afkast over denne årrække, fordi der er størst sandsynlighed for, at disse aktier stiger mest i værdi. Christian skriver ud fra egne erfaringer, og har derfor prøvet egne strategier af i praksis.

Bedste afkast i forhold til risiko

Christian Due forklarer hvordan man med investeringer, kan opnå det bedste afkast i forhold til risiko. Du kan fx finde information om, hvilken investeringsform der har det største og den mindste risiko, og laver sine anbefalinger omkring dette.

Investering alle kan være med på

Christian Due investerer sine penge, fordi han kan lide at se sin formue vokse over tid. Han fortæller ærligt om, at han endnu ikke er millionær, og om hvordan der ikke er nogen hurtig vej til rigdom. Christian har derfor sit store fokus på langsigtede investeringer, hvilket nok er grunden til, at hans foretrukne investeringer ligger i aktier. Aktier egner sig nemlig bedst til denne type investeringer.

Over tid vil værdien stort set altid stige og give et afkast. Ligeledes kan man over natten tabe mange penge. Christian rådgiver derfor omkring, hvorledes folk skal huske at opfatte aktiehandel som en langsigtet investering og ikke ligge søvnløs om natten ved et pludseligt dyk i kursen. Dette kan potentielt være irrelevant over en langsigtet periode på måske 20-30 år.

Man kan godt handle aktier for en kortsigtet periode, men denne fremgangsmåde er langt mere risikabel, og kræver langt mere overvågning, end hvad de fleste har mulighed for ved en fritidsinvestering.

At købe og sælge aktier kortsigtet er nærmest et fuldtidsarbejde, hvor man nærmest minut for minut skal overvåge kurserne. På den lange bane kan aktierne derimod bare stå og langsomt stige i værdi gennem årene med øgning i værdi og i takt med inflationsstigning.

Løbende udvikling af kompetencer

Christian Due bliver løbende klogere og klogere på investering, og udvikler sine kompetencer. Man kan løbende følge med i hans investerings-rejse ved at læse hans blog og følge med i hans formueudvikling. Christian deler ud af sine tips og tricks, og vil gerne modtage information samt dele viden med andre, hvis nogen har noget konstruktivt at bidrage med. Man kan i denne forbindelse skrive til Christian og dele sine synspunkter.