Hjemmet

Danmark – spar penge på energivinduer

Når du i dag kører rundt i mange parcelhuskvarterer, er det let at se, at mange af husene har fået skiftet vinduer minimum 1 gang, og flere har også fået skiftet til energivinduer. Læs med her og find ud af hvorfor de har skiftet vinduer.

Der er nemlig også god grund til at du skifter til energivinduer, og vil du gerne spare penge på varmeregningen, er det helt oplagt at du skifter vinduer hurtigst muligt. Har du i dag ikke energiruder eller energivinduer sat i – vil du opleve et betragteligt varmetab. Det forårsager en højere varmeregning, og det er der ikke noget spændende i

Ved at skifte vinduer, vil der være mulighed for en større energibesparelse, og så er det jo sjovt at se varmeregningen blive mindre og indeklimaet blive bedre. Det er 2 meget positive ting, der ikke er mulighed for at komme uden om. Husk at have det i tankerne, når du skal i gang med at bestille energivinduer – for det er en kraftig forbedring af husets nuværende stand.

 

Mange penge at spare ved energivinduer

Ved at vælge energivinduer fremfor normale vinduer i de boliger som mangler det i Danmark, vil der kunne spares enorme summer af penge. Det er lidt under 10% af alle boliger i Danmark, som ikke har fået skiftet ud til energivinduer endnu, og det betyder reelt at varmeregningen og indeklimaet i lidt under 10% af alle boliger i Danmark kan blive mindre og bedre.

Hvorfor det så ikke er alle, der har valgt at skifte til energivinduer er ikke til at forstå. En montage af energivinduer er ikke mere udfordrende end en montage af normale vinduer. Det handler blot om at komme i gang, finde ud af om det er en fagmand, der skal stå for det – og så er der blot tilbage at bestille dine nye energivinduer.

Start allerede i dag – du har mulighed for at spare penge på varmeregningen. Tak kontakt til den lokale energivejleder og kom i gang med energivinduer.