Hjemmet

Indhent gode tilbud på tagrenderens

Tagrender skal renses af og til. Det skal de mindst et par gange om året – og gerne flere, hvis du bor et sted, hvor de hurtigt bliver fyldt.

Den absolut billigste måde at få det gjort på er ved at gøre det selv. Men hvis det af en eller anden grund ikke er en mulighed, så må du hyre et firma til at komme at gøre det for dig. Her kan der være noget at spare, hvis du vælger det ene firma frem for det andet.

Lav en grundig research

For bedst at kunne sammenligne de forskellige firmaers tilbud, så må du i gang med at foretage en research. Start med at måle tagrenderne op, så du kan fortælle, hvor lange og hvor mange de er.

Nogle firmaer kører med faste priser, andre afregner pr. meter og nogle giver rabat, hvis du tegner et abonnement. Derfor kan det være lidt af en opgave, som du skal i gang med.

Du kan enten ringe eller maile til nogle af de firmaer, der tilbyder tagrenderens i dit lokalområde. Hvis de enkelte firmaers tilbud ellers er til at sammenligne, så kan du gøre det, når du har fået indhentet en god portion oplysninger.

Husk at lægge mærke til, om tilbuddet er med eller uden moms, om det er med eller uden kørsel, om det inkluderer specialudstyr eller ikke og i det hele taget, om tilbuddene i den sidste ende er mærkbart forskellige.

Regn altid ud, hvad den samlede pris bliver. Så ender du med at have et tal, som er lige til at sammenligne med de øvrige slutresultater.

Tænk også på kvalitet og bæredygtighed

Selv om prisen er en ret vigtig faktor, så er der også andre faktorer, som kan have en betydning for, om du vælger det ene eller det andet firma til at komme at rense dine tagrender.

Kvaliteten tæller selvfølgelig også med. Her kan det være svært at vurdere, om et firma leverer en høj eller en lav kvalitet i forhold til deres arbejde. Du kan for eksempel se på Trustpilot, om tidligere kunder har givet gode vurderinger af firmaet, eller måske det modsatte. Deres vurdering kan i hvert fald give et fingerpeg i retning af, om firmaet leverer som forventeligt.

Der er også forskel på, hvor grønt et firma kan være. For nogle firmaer er en grøn profil en meget vigtig del af deres image, for andre er det spørgsmål mindre vigtigt. Hvis miljørigtige produkter og rensemetoder er vigtigt for dig, så vil du nok foretrække, at det bliver et firma, der tager hensyn til bæredygtighed, der kommer til at rense dine tagrender.

Vælg et firma

Når alle dine vurderingskriterier er lagt sammen, så kan du vælge det mest attraktive firma for dig til at rense dine tagrender.

Bliver du tilfreds med et bestemt firma og deres arbejde, så er det det rigtigste tilbud for dig. Der kan findes tilbud, som er skruet anderledes sammen, men er du tilfreds med, hvordan det kører, så er det fint.