Sparetips

Spar penge på tilbehøret til dit høreapparat

Det kan være dyrt at være høreapparatsbruger. Alene apparatet kan koste mange penge. Ventetiderne er lange hos de offentlige klinikker. Apparaternes kvalitet bliver bestemt ud fra den pågældende regions budget. Lokalt bureaukrati og lav service på noget, som for dig er altafgørende. Din hørelse er ikke for sjov. Har du, ligesom tusindvis af andre danskere, følt dig nødsaget til at købe dit høreapparat privat, så kan du spare mange penge på vedligeholdelsen af dit apparat med det rigtige udstyr.  Bruger du for eksempel et høreapparat fra Widex, så findes der en lang række af hjælpemidler til vedligeholdelsen af dit apparat, så det kan holde mange år frem i tiden. Desuden findes der også et væld af ekstra udstyr, som kan hjælpe dig til den gode høreoplevelse. I det følgende præsenteres nogle af de bedste Widex produkter til vedligeholdelse og god hørelse med dit apparat.

Hold dit apparat tørt

Widex DRY-GO UV elektronisk tørreboks er en lille og bærbar tørreboks til dit høreapparat. Det er en brugervenlig æske, som du kan rense og tørre dine høreapparater med i løbet af natten, eller hvis du pludselig skulle opleve knas på linjen i løbet af dagen. Tørreboksen bruger ultraviolet lys, som gør processen mere hygiejnisk og er med til at nedsætte risikoen for øreinfektion. Med en tørreboks fra Widex beskytter og forlænger du dit apparats levetid, samtidig med at du vil opleve en bedre lyd på dit apparat.

Få hjælp til at højne din livskvalitet og de gode høreoplevelser

Widex COM DEX er endnu et godt hjælpemiddel i den moderne høreapparatsbrugers hverdag. Widex COM DEX er designet til at give dig god streaming af lyd fra din smartphone til dine høreapparater. Du kan med dette system opnå flere gode lydoplevelser med dine Widex apparater. Det bliver pludselig meget nemmere at tale i telefon. Når du modtager et opkald, kan du let besvare med et enkelt tryk på din Widex COM DEX. Fordi dit apparat automatisk arbejder sammen med COM DEX, vil du høre et eventuelt opkald i dine høreapparater, og ved svar, vil din egen stemme blive opfanget af COM DEX. Widex COM DEX er desuden designet til at sortere eventuel baggrundsstøj væk og opfange og fremhæve din samtalepartners stemme. På den måde vil du til en hver tid opleve god kvalitet på linjen og med garanti få hele samtalen med. Ikke kun den gode samtale er vigtig, når vi snakker om livskvalitet med et høreapparat. Med COM DEX kan du ud over dine telefonsamtaler også trådløst få store musikoplevelser. Det er nemlig muligt at høre musik med din COM DEX. Ligesom du kan opkobles til dit TV eller din computer. På denne måde skal man som høreapparatsbruger ikke længere føle, at man går glip af noget i hverdagen.  

Den almene vedligeholdelse

Det er altid en god ide at købe de gode gængse rense redskaber til dit høreapparat. Luftpuster, rensebørste og rensespray, er alt sammen med til at forlænge levetiden for dit apparat og ikke mindst give dig en god høreoplevelse. Husk derfor de små og nemme vedligeholdelsestricks og oplev at dit apparat vil fungere mange år frem.